Kino4ua.com
FullHD 1080p
G

Земля до початку часів 7: Камінь Холодного Вогню

Рік:
Ор. назва:
The Land Before Time VII: The Stone of Cold Fire
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Чарльз Гросвенор
Тривалість:
01:14:09
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований | К1
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Якось уночі Літтлфут бачить пролітаючий над Великою Долиною болід. Вранці він розповідає про цього дідуся з бабусею та своїм друзям. Але йому ніхто не вірить, крім пари мандрівників-Пестролицих, які висловлюють припущення, що Літтлфут бачив Камінь Холодного Вогню, що володіє таємничими властивостями і здатний виконувати бажання. Дізнавшись про це, хитрий і пихатий Птерано (дядько Пітрі, колись вигнаний з Великої Долини) і двоє його друзів - Рінкас і Сьєрра - змовляються відшукати і привласнити Камінь Холодного Вогню, щоб стати наймогутнішими. Даки, яка ненароком підслухала їхню розмову, вони захоплюють із собою як заручницю.

На ранок дідусь Літтлфута розповідає дітям про те, чому Птерано залишив стадо: Після великого землетрусу, що стався в першому фільмі, деякі динозаври об'єдналися в групу, щоб дійти до Великої Долини. Але Птерано, якому хотілося керувати, а не слухати чиїсь накази, каже, що знає шлях у Велику Долину. Деякі динозаври, спокусившись його промовами, пішли за ним.

Але трапляється новий землетрус і стадо Птерано виявляється замкненим у закритій долині. Там на них нападали троє дейноніхів і внаслідок того, що сталося, всі динозаври в стаді загинули. Єдиним вижив Птерано, який умів літати і повернувшись до основного стада, заперечував свою провину в загибелі тих, хто пішов за ним.

Поки дорослі судять і дбають про те, що сталося, Літтлфут, Сера, Спайк і Пітрі самі вирушають рятувати подружку. У печері Гори, що димиться, вони зустрічають не тільки Даки, якій вдалося втекти від викрадачів, а й Пестролицих, які таємно йдуть за дітьми, щоб наглядати за ними і оберігати їх від небезпек. Використовуючи за порадою Пестролицих силу підземного вогню, Літтлфут та його друзі піднімаються на вершину вулкана і знаходять Камінь Холодного Вогню. Але одночасно з ними там же виявляється і Птерано зі своїми поплічниками. Невже трьом честолюбним Летунам вдасться змусити Камінь виконати їхні бажання, і що після цього станеться з Великою Долиною? ©Kino4ua Земля до початку часів 7: Камінь Холодного Вогню 2000 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
0+
IMDb5.8
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?