Kino4ua.com
FullHD 1080p
G

Земля до початку часів 12: День літунів

Рік:
Ор. назва:
The Land Before Time XII: The Great Day of the Flyers
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Чарльз Гросвенор
Тривалість:
01:20:30
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований | К1
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Сім'я Пітрі готується до важливої події — Дня Літунів, коли всі юні динозаври, що літають, повинні продемонструвати свої вміння і навички і довести, що готові до самостійного життя. Пітрі з великим страхом чекає на цей день, бо брати і сестри вважають його «безперспективним», нездатним працювати в команді. Товариші, як можуть, підбадьорюють його, намагаючись вселити йому впевненість у своїх силах. До старих друзів приєднується новий — дивного вигляду перната істота, що відгукується на ім'я «Гвідо». Гвідо трохи дивакуватий, та ще й лунатик, проте він щиро співчуває Пітрі та бажає йому допомогти. Загальні старання друзів приносять плоди — Пітрі не тільки блискуче проходить випробування, а й рятує маленьку Трішу (зведену сестру Сери), що впала в річку. ©Kino4ua Земля до початку часів 12: День літунів 2006 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
0+
IMDb5.8
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?