Kino4ua.com
FullHD 1080p
G

Земля до початку часів 6. Таємниця Скелі Завра

Рік:
Ор. назва:
The Land Before Time VI: The Secret of Saurus Rock
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Чарльз Гросвенор
Тривалість:
01:13:22
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований | К1
Переклад:
Російською - Оригінал
Дідусь Літтлфута розповідає малюкам стародавню легенду про Одинокого Динозавра, що колись врятував мирних мешканців Великої Долини від злого Острозуба. На згадку про його подвиг названо Скелю Динозавра, що височить над Долиною, і якщо зі скелею щось трапиться, на Велику Долину обрушиться нещастя.

Наступного дня у Долині з'являється таємничий незнайомець на ім'я Док. Літтлфут, врятований ним від загибелі, у захваті від свого нового друга; він вірить сам і запевняє решту, що Док і є той самий Самотній Динозавр з легенди. Однак дорослі, особливо батько Сери, зустрічають Дока насторожено, тим більше що після його появи в Долині одна за одною йдуть неприємності: спочатку пустотливі двійнята Діна і Дана, племінники Сери, тікають до Скелі Динозавра і ледве не стають здобиччю лютого аллозавих , і нарешті, вибухає страшна буря зі смерчем. Дока звинувачують у тому, що саме він накликав на Долину всі ці нещастя.

Літтлфут до глибини душі обурений такою несправедливістю. Він переконаний, що справжні винуватці всіх бід - він сам і його друзі, оскільки вони, рятуючи Діну та Дану, ненароком обрушили частину Скелі Динозавра. Тому він вирушає в ущелину за іклом Острозуба, щоб повернути його на Скелю і тим самим відновити нормальний перебіг речей. ©Kino4ua Земля до початку часів 6. Таємниця Скелі Завра 1988 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
0+
IMDb5.8
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?