Kino4ua.com
FullHD 1080p
G

Земля до початку часів 10. Міграція довгошиїв

Рік:
Ор. назва:
The Land Before Time X: The Great Longneck Migration
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Чарльз Гросвенор
Тривалість:
01:24:21
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований | К1
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Літтлфуту сняться кошмарні сни, в яких Великий Денний Коло зловісно змінюється і гасне. Розповівши про ці сна свого дідуся, він дізнається, що вони — не що інше, як знамення, що сповіщає про початок Великої Міграції Довгошої. Разом з дідусем і бабусею Літтлфут вирушає у далеку дорогу, вперше залишивши друзів удома. Ображені та заінтриговані, Сера, Дакі, Спайк та Пітрі пускаються його слідами. Дорогою до них приєднується величезний старий апатозавр Пет. Тим часом Літтлфут та його родина приходять у невідому долину, де з усіх кінців світу збираються їхні родичі. Тут Літтлфуту належить взяти участь у таємничій церемонії та зустрітися з тим, кого він ніколи не знав і навіть не мріяв побачити — з власним батьком. ©Kino4ua Земля до початку часів 10. Міграція довгошиїв 2003 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
0+
IMDb6.0
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?