Kino4ua.com
FullHD 1080p
G

Земля до початку часів 8: Велика холоднеча

Рік:
Ор. назва:
The Land Before Time VIII: The Big Freeze
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Чарльз Гросвенор
Тривалість:
01:15:48
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований | К1
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Сталося диво! У великій долині вперше випав сніг, і тутешнім мешканцям вперше пощастило спостерігати це дивовижне природне явище! Але захоплення швидко змінилося тривогою: ящери почали розуміти, що зовсім не пристосовані до зими, і стужа може стати їх смертю. А тут ще, якраз недоречно, почалися проблеми з нашим старим знайомим - малюком Спайком. Після візиту до компанії стогозаврів, що кочують, Спайк вирішив вирушити зі своїми новими знайомими в нелегкий шлях, подалі від холоду. І тепер Крихітки-Ніжки та компанія збираються в небезпечну подорож з порятунку свого непосиди-друга! ©Kino4ua Земля до початку часів 8: Велика холоднеча 2001 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
0+
IMDb5.7
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?