Kino4ua.com
FullHD 1080p
CCG

Скрат: немає часу для горіхів

Рік:
Ор. назва:
Scrat: No Time for Nuts
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Кріс Рено, Майк Термайер
Тривалість:
00:07:07
Переклад:
Українська мова Субтитри / CC
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Пригоди Скрата тривають у короткометражному мультфільмі. Не час для горіхів. У пошуках схованки для зберігання свого обожнюючого жолуду, шаблезуба білка знаходить затишне місце в льодовиках. Там же цікавий Скрат знаходить невідомий апарат, який виявляється машиною часу. Цілком випадково Скрат запускає роботу чудового пристрою, який переносить його в Середньовіччя, а потім влаштовує білку довгу і захоплюючу подорож у просторі та часі, що призводить її до веселих пригод! Як завжди, Скрат радує глядача і дарує заряд позитивного настрою, адже погоня за жолудями ніколи не буває нудною. У цьому дуже стараються мультиплікатори студії Blue Sky, які створили невгамовну шаблезубу білку. ©Kino4ua Скрат: немає часу для горіхів 2006 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
6+
IMDb7.5
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?