Kino4ua.com
FullHD 1080p
G

Людина-оркестр

Рік:
Ор. назва:
The One Man Band
Країна:
Франція
Режисер:
Франсуа де Рубе
Тривалість:
01:25:30
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | ТВ+
Переклад:
Original English Субтитри
Еван-Еванс - хореограф і керівник танцювального колективу, на пару з Пилипом, своїм племінником, ретельно стежить за підлеглими дівчатами, щоб вони були сконцентровані лише на роботі та не мали зв'язків із чоловіками. Для досягнення своєї мети герою необхідно бути хитромудрим і навіть грати на почуттях свого племінничка. Але одній з учасниць групи вдається приховати від тирана Еванса свою дитину, яка залишена на піклування годувальниці в Італії. Коли команда прибуває в цю країну в рамках турне, батько дізнається, що нянюшка більше не може доглядати її малюка, і вона терміново підшукує їй заміну. Пошуки нової няньки займають багато часу, і тоді інші танцівниці, щоб допомогти подрузі, підкидають дитину своєму шефу, видавши його за незаконнонародженого сина його племіша. Деспоту Евансу нічого не залишається, як прийняти дитину і опікуватися її. ©Kino4ua Людина-оркестр 1970 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb6.3
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?