Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Кохай і танцюй

Рік:
Ор. назва:
Kochaj i tańcz
Країна:
Польща
Режисер:
Брюс Парраморе
Тривалість:
01:58:22
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Субтитри
Переклад:
Польська - Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
У сюжеті музичної мелодрами Кохай і танцюй молода, гарна дівчина Ханя тільки починає свою кар'єру в журналістиці і готується до весілля з коханим нареченим. Доля звела цих двох молодих людей у школі танцю, де викладає відомий танцюрист та хореограф Ян Кеттлер. Можливо, у звичайному житті ця пара ніколи не зустрілася, але танець об'єднав Ханю та Войтека. У міру підготовки пари до майбутнього танцювального конкурсу обидва опановують мистецтво пластики, почуття ритму та грацію. Танець пов'язує Ханю та Войтека невидимою ниткою і незабаром герої фільму Люби та танцюй починають відчувати не лише бажання стати кращою парою, а також пристрасть, біль, ревнощі, нестримне бажання та страх. ©Kino4ua Кохай і танцюй 2009 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb4.8
Основний торрент
[attachment=6321:kochaj-i-tancz-2009-ukr-pol-sub-ukr-eng-bdrip-1080p-hurtom_mkv.torrent]
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?