Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Франклін

Рік:
Ор. назва:
Franklyn
Країна:
Франція, Великобританія
Режисер:
Джеральд МакМорров
Тривалість:
01:37:55
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Оригінал
Дії нуар-трилера Франклін відбуваються у двох паралельних світах, таким чином герої фільму існують і живуть у звичайному, реальному мегаполісі Лондоні та у футуристичному місті Meanwhile City. Сюжет фільму оповідає про долі чотирьох людей, які на перший погляд не пов'язані між собою. Пріст - детектив у дивній масці, одержимий жагою помсти. Старий Ессер, який шукає свого зниклого сина по похмурих вулицях міста і молодий чоловік на ім'я Майло, який є закінченим романтиком, який мріє зустріти своє перше кохання і знову пережити ті світлі почуття. Доля пов'язала всіх чотирьох міцною ниткою, яка з розвитком сюжету зав'яжеться в міцний і заплутаний вузол, розплутати який без жертв не вдасться. Чим пов'язані такі різні люди і чому вони живуть у різних світах? Відповіді на ці запитання глядач знайде, подивившись фільм-загадку Франклін. ©Kino4ua Франклін 2008 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?