Kino4ua.com
HD 720p
R

Авансцена

Рік:
Ор. назва:
Center Stage
Країна:
США
Режисер:
Ніколас Хітнер
Тривалість:
01:55:26
Переклад:
Очікується
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Є такі люди, для яких мистецтво самовираження, танець – це сенс життя, це і є саме життя. Кінокартина Авансцена (Center Stage) розповість нам саме про людей. Вони молоді та амбітні, як ніхто інший. Вони бачать свою мету стати зірками світу танцю і йдуть до неї незважаючи на труднощі. Один день вони обов'язково злетять до Олімпу слави. На сцені вони почуваються справжніми богами, вони окрилені танцем, але завжди є інший бік. У звичайному житті вони просто смерти не з усіма своїми перевагами та недоліками. Саме тут і стирає та сама грань між реальністю, не завжди приємною райдужною, і світом містично приваблюючим світом танцю. ©Kino4ua Авансцена 2000 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.7
Основний торрент
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?