Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Авансцена 2

Рік:
Ор. назва:
Center Stage: Turn It Up
Країна:
США, Канада
Режисер:
Стівен Джейкобсон
Тривалість:
01:35:14
Переклад:
Очікується
Переклад:
Російською - Оригінал
У сюжеті художнього фільму Авансцена 2 молода дівчина Кейт Паркер приїхала підкорювати Нью-Йорк і вступити до найвідомішої балетної академії країни. Щоправда, Кейт ніколи не займалася у балетному класі, а навчалася мистецтву танцю самостійно, переглядаючи відеоуроки. Але мрії дівчини руйнуються немов картковий будиночок після того, як вона дізнається, що не пройшла відбір до академії. Щоб прожити у великому мегаполісі, потрібні гроші і Кейт доводиться влаштуватися офіціанткою в модний нічний клуб. Там вона спостерігає за хіп-хоп танцюристами, що виступають вечорами, запам'ятовує їхні рухи, вчиться новому стилю, а також знаходить хорошого друга в особі привабливого та привабливого хлопця. Завдяки підтримці друга, героїня фільму Авансцена 2 не опускає руки, а намагається здійснити свою мрію. ©Kino4ua Авансцена 2 2008 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.0
Основний торрент
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?