Kino4ua.com
R

Народжений танцювати

Рік:
Ор. назва:
Born to Dance
Країна:
Нова Зеландія
Режисер:
Теммі Девіс, Кріс Грехем
Тривалість:
01:36:22
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Синема УС
Головним героєм кінокартини є молодий хлопець, який народився в Окленді. Він з раннього дитинства мріяв про те, що коли-небудь стане найзнаменитішим танцюристом світу. Завдяки старанням своєї матері він у ранньому дитинстві почав проявляти справжній талант в танцях. Вона вірила в сина всім серцем, водила його з заняття на заняття, з тренування на тренування. А його тато завжди хотів зробити з сина військового, віддати його у військове училище в більш зрілому віці і продовжити сімейну традицію. Зрозуміло, батько хотів для свого сина тільки кращого, але часом батьки не усвідомлюють, що діти хочуть жити власним життям, а не так, як їм скажуть. Тепер молодий хлопець став одним з найкрутіших танцюристів своєї школи. Він хоче виїхати з маленького містечка і почати танцювати на великій сцені. Хіп-хоп – все життя хлопця, весь сенс його існування, без якого йому нема чого жити. Він хоче скоріше виїхати з дому і залишити батька і його безперервні повчання в минулому, а також створити найсильнішу танцювальну команду з хіп-хопу. Чи вдасться простому хлопцеві втілити в життя свою заповітну мрію? ©Kino4ua Народжений танцювати 2015 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.5
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?