Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Кохання і танці

Рік:
Ор. назва:
Love N' Dancing
Країна:
США
Режисер:
Роберт Ісков
Тривалість:
01:35:05
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Глухота не завадила герою мелодрами Любов та танці — Джейку Мітчелу стати професійним танцюристом та королем танцполу, який неодноразово завойовував призові місця на танцювальних конкурсах із західного свінгу. Але часи колишньої слави минули і Джейк більше не виступає, воліючи займатися викладацькою діяльністю. Молода шкільна вчителька Джесіка Донован навіть не мріяла про кар'єру професійної танцівниці. Вона задоволена своєю роботою та своїм життям, у якому є місце надійному майбутньому з коханим, але дуже зайнятим чоловіком Кентом. Випадкове знайомство з Джейком дарує дівчині можливість навчитися гарно танцювати. Правда, танцювати треба в парі, а у Кента зовсім немає часу на заняття. Джейк береться за навчання Джессіки, під час якого між ними спалахує взаємна симпатія, що переростає у глибші почуття. Але дівчина не вільна, та й у Джейка складні, заплутані стосунки з колишньою партнеркою з танців Корін. Ще більше пари пов'язує майбутній чемпіонат зі східного свінгу, в якому хлопці збираються взяти участь. ©Kino4ua Кохання і танці 2009 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?