Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Покерфейс

Рік:
Ор. назва:
Poker Face
Країна:
США
Режисер:
Рассел Кроу
Тривалість:
01:30:33
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | DniproFilm
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Чоловік на ім'я Джейк дуже багата людина. Він працює у IT сфері. І ось одного разу чоловік вирішує зібрати всіх своїх друзів у своєму величезному особняку в Майямі та влаштувати великий покерний турнір. Усіх гостей Джейк знає вже давно. З кимось він познайомився ще у дитинстві. Але у гостей як до самого Джейка, так і один до одного дуже неоднозначні стосунки.

І ось настає час, коли під дахом будинку Джейка збирається вся компанія. Пропозиція зіграти в покер нікого з гостей не здивувала. Адже Джейк давно любить цю гру. Чоловік є майстром у ній. Але насправді покер став для Джейка лише прикриттям. У чоловіка свої плани цього вечора.
Але зненацька трапляється те, що навіть Джейк не зміг передбачити. Його особняк захоплює небезпечний злочинець. Чию діяльність пов'язують із підпалами та вбивствами. Таким чином, сам Джейк та його гості опиняються у заручниках. Втім, Джейк і не думає міняти своїх планів. Чоловік просто хоче з підкоригувати. Адже у будинку з'явився ще один гравець. ©Kino4ua Покерфейс 2022 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb5.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?