Kino4ua.com
FullHD 1080p
CCPG

''Елвіс: Все, як є'', або ''Так це відбувалося''

Фільм є хронікою «Літнього фестивалю Елвіса Преслі» серпня 1970 року в Лас-Вегасі і показує артиста на піку його творчої форми.

Фільм показує співака, який репетирує з музикантами в Калвер-Сіті, Каліфорнія в студіях MGM, де він готується до концерту в щойно відкритому The International Hotel, Лас-Вегас, штат Невада.

Група виконує кілька пісень, що стали відомими, в тому числі «What'd I Say», «Little Sister», «Words», і «The Next Step Is Love». Пізніші зйомки показують репетиції Елвіса Преслі з бек-вокалісткою Міллі Кіркхем і вокальними гуртами The Sweet Inspirations, The Imperials Quartet, включаючи пісні You Don't Have To Say You Love Me і Bridge Over Troubled Water, а також репетиції у головному концертному залі The International Hotel.

Фільм включає невеликі відеофрагменти, які показують співака у неформальній обстановці його готельного номера у компанії людей з оточення. У фільм також включені зйомки шанувальників співака, які розповідають про свої очікування від майбутніх концертів та про те, яке місце займає Елвіс Преслі та його музика у їхньому житті. Крім того, є епізод із президентом англійського фан-клубу Елвіса Преслі.

У фільмі співак виконує багато відомих пісень, включаючи деякі з репетиції яких можна було побачити у фільмі раніше. Концерт за традицією завершується виконанням Cant Help Falling In Love. ©Kino4ua ''Елвіс: Все, як є'', або ''Так це відбувалося'' 1970 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb7.9
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?