Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Генріх V / Генріх 5

Рік:
Ор. назва:
Henry V
Країна:
США
Режисер:
Кенет Брена
Тривалість:
02:17:40
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий | Enter Film
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Це дуже далекие 1415 рік. Людина яка живе в палаці із королівської крові завжди буде претендувати на титул і трон Короля Франції. Ця історія про молодого англійського монарха по імені Генріх 5. Він увірвався на землі які вважає своїми ж за правом і ніхто не має права ними володіти окрім нього. Але не дивлячись на вкрай важку військову компанію, англійські війська продовжують отримувати перемогу на полі бою. Але є особливе містечко під назвою Азенкур, де дуже сильно знесилені англійські війська зіштовхуються з на багатосильнішою армією французів. Але все ж таки не дивлячись на це, Генріх - король воїн, і він же вирішує дати найвеличніший бій, який увійде в історію його країни. ©Kino4ua Генріх V / Генріх 5 1989 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb7.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?