Kino4ua.com
HD 720p
R

Алігатор

Рік:
Ор. назва:
Alligator
Країна:
США
Режисер:
Л'юїс Тіг
Тривалість:
01:27:04
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | 2+2
Переклад:
Original English Оригінал
Дівчинка-підліток під час поїздки на канікули у Флориду купує дитинчата алігатора і називає його Рамоном. Після повернення до Чикаго її батько змиває Рамона до туалету. У результаті Рамон перетворюється на гігантського монстра, починає затягувати у каналізацію городян та пожирати їх.

На загадкового хижака відкриває полювання інспектор поліції Медісон. Його шеф Кларк знайомить Медісона з Марісою Кендалл — тією дівчинкою, яка колись привезла Рамона в Чикаго, а тепер виросла і стала фахівцем з рептилій, — і в ході розслідування між ними починається роман. Після того, як Рамон вбиває молодого партнера Медісона, той починає займатися справою з новим прагненням. Але ніхто не вірить його розповідям про гігантського алігатора, зокрема тому, що один із спонсорів експериментів із сироваткою зростання всіляко перешкоджає розслідуванню. Однак становище змінюється, і правда все ж таки спливає назовні, коли одному репортеру (хоча і ціною власного життя) вдається сфотографувати хижака.

Далі Рамон вибирається з каналізації на поверхню, і на нього починається справжнє полювання. Міська влада навіть наймає відомого мисливця Брока, щоб той підстрелив рептилію, але Брок сам стає жертвою ненажерливого хижака. Після того, як алігатор розносить весілля, де зібралися вершки місцевого товариства, Медісон заманює його в пастку. Ризикуючи життям, він підриває Рамона і, таким чином, знищує його, але фінал залишається відкритим — у каналізацію потрапляє інше дитинча алігатора. ©Kino4ua Алігатор 1980 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
18+
IMDb6.1
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?