Kino4ua.com
HD 720p
PG

Босоногий Ген

Рік:
Ор. назва:
Hadashi no Gen
Країна:
Японія
Категорія:
Режисер:
Масакі Морі
Тривалість:
01:23:19
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Робота голосом
Переклад:
Російською - Оригінал
Події розгортаються в японському місті Хіросіма в останні місяці Другої світової війни, де Дайкіті Накаока, його вагітна дружина Кіміе та п'ятеро дітей виживають у суворих умовах і чекають настання світу. У серпні 1945 року американський літак скидає на місто ядерну бомбу, яка за лічені секунди знищує майже все живе населення, залишивши лише одні руїни. Неймовірним дивом уникнути загибелі вдається 6-річному Гену та його матері, у якої трапляються передчасні пологи. Хлопчик бере на себе обов'язки глави сімейства, піклуючись про маму та новонароджену сестру. ©Kino4ua Босоногий Ген 1983 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb8.0
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?