Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Квиток долі (1, 2 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
The Big Door Prize
Країна:
США, Південна Корея
Режисер:
Моллі МакГлінн, Деклан Лауні, Ану Валія
Тривалість:
1 серія: 35:06 (цілком серій: 10)
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | DniproFilm
Життя провінційного містечка довгий час текло своєю чергою: люди працювали на своїх старих роботах, займалися своїми справами, і мало що змінювалося. Але якось на центральній площі містечка з'явився загадковий автомат, про який ніхто не знав нічого. На автоматі було написано: "Дізнайтеся про свій справжній життєвий потенціал". Спочатку мешканці містечка не звертали на автомат уваги, але незабаром почали з'являтися ті, хто вирішив спробувати свою удачу. І тоді трапилося щось дивовижне – автомат справді видавав кожному мешканцю свій справжній життєвий потенціал. Дехто дізнавався, що насправді мріє про зовсім іншу професію, ніж ту, на якій працювали все життя. Інші усвідомлювали, що їхні стосунки не зовсім правильні і потребували серйозних змін. Спочатку мешканці містечка були приголомшені та збентежені. Але невдовзі почали відбуватися незворотні зміни: люди змінювали свої професії, переглядали свої відносини, ставили під сумнів свої переконання та звички. І всі ці зміни відбувалися не заради багатства чи слави, а заради світлого майбутнього – для того, щоб жити справжнім життям, розкрити свій дійсний потенціал та бути щасливими. Незабаром у містечку з'явилися нові люди, нові професії, нові ідеї. І разом з ними прийшла нова енергія та життєвість, якої ніколи не було раніше. Жителі містечка зрозуміли, що відкриття автомата було найкращим, що могло статися з ними, і що вони більше не можуть жити у своїх старих рамках. Вони дивилися у майбутнє з оптимізмом та впевненістю у своїх силах. ©Kino4ua Квиток долі (1, 2 Сезон) 2023 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb6.4
1 сезон
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?