Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Володар мух

Рік:
Ор. назва:
Lord of the Flies
Країна:
США
Режисер:
Геррі Хук
Тривалість:
01:30:16
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований | НЛО-ТВ
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Група кадетів військової школи дивом рятується після авіакатастрофи. Разом із пілотом, який не приходить до тями, вони опиняються самі на пустельному острові. Допомоги чекати нізвідки і доводиться освоюватися в незвичайних умовах, поводитися по-дорослому. Спочатку встановлюються загальні правила: говорить той, у чиїх руках морська мушля; встановлюється чергування з підтримання сигнального вогню...

На острові виявляють дику свиню, за якою починається полювання. Під час чергової вилазки над островом пролітає вертоліт. У пориві мисливської пристрасті про багаття забувають. Зі з'ясування, хто винен і що робити, у таборі починається розкол. Частина хлопців під керівництвом Ральфа продовжують гнути дорослу лінію, друга частина, "мисливці", очолювані Джеком, ігнорують правила і йдуть жити окремо.

Дитяча уява, що розігралася, малює на острові небезпеки. Відчуття незахищеності змушує хлопців із "дорослого табору" перейти до "мисливців". Саймону не дає спокою загадка печерного "чудовиська", якого всі бояться. Він влаштовує власне розслідування, і виявляє в печері померлого пілота. Саймон поспішає повідомити цю звістку іншим хлопцям, зайнятим ритуальними танцями на честь убитої дикої свині. У темряві прийнявши Саймона за "чудовисько", "мисливці" здійснюють убивство. Наступною жертвою, вже цілком усвідомлено, стає повний хлопець Хрюша. Ральф залишається один, і тоді починають труїти його.

Розв'язка настає в самий кульмінаційний момент, коли "мисливці" практично наздоганяють Ральфа - на острів висаджується військовий десант. ©Kino4ua Володар мух 1990 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb6.4
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?