Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Американський ніндзя 4: Повне знищення

Рік:
Ор. назва:
American Ninja 4: The Annihilation
Країна:
США
Режисер:
Седрік Сандстром
Тривалість:
01:39:37
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований | НЛО-ТВ
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Агент ЦРУ Шон Девідсон вирушає на виконання нової місії. Виявляється, що ситуація справді серйозна. Полковник Скотт Малгрю, антиамериканський офіцер із Великої Британії, став на бік таємної терористичної організації на чолі з арабським шейхом Алі Максудом, які планують використати ядерну міні-бомбу, щоб стерти Нью-Йорк з лиця землі. Також вони проводять навчання в таємній армії ніндзя в старій британській фортеці. Армія Малгрю захоплює чотирьох спецпризначенців із підрозділу "Дельта" у веденні африканського уряду, і Малгрю погрожує спалити спецпризначенців живцем і скинути атомну бомбу на Велике яблуко, якщо йому не заплатять 50 000 000 доларів. Начальник місцевої поліції також його підтримує. Шон і його напарник Карл Брекстон спускаються на парашуті недалеко від фортеці.

Збираючи інформацію від кількох місцевих співробітників, вони переслідуються поліцією. Дорогою вони зустрічають зв'язкового, молодого хлопця Понго. Тікаючи, вони стикаються з медсестрою Корпусу миру Сарою Тене, проте в довколишніх джунглях на них нападає армія ніндзя. Шон і Карл б'ються з ніндзя, використовуючи свою зброю, медсестра - патрони, лук і стріли. Усі четверо потрапляють у полон, але в останню мить Понгу вдається втекти, в той час як Сара, Шон і Карл перебувають у казематі фортеці та піддаються тортурам Малгрю і власником ніндзя. Колишній спецпризначенець Джо Армстронг, який працює вчителем після виходу на пенсію, вирушає на допомогу Карлу і Шону. Малгрю намагається зґвалтувати Сару, але виявляється, що Малгрю вбив її батька.

За допомогою місцевих повстанців на прізвисько Південні джерела, Джо дізнається місцезнаходження Малгрю та, оснастивши себе технікою ніндзюцу, він потайки потрапляє до фортеці, вбиваючи кількох ніндзя. Малгрю вирішує стратити Сару, Шона, Карла і підрозділ "Дельта". Джо атакує і рятує всіх спецпризначенців разом із Шоном, Карлом і Сарою. Тим часом місцеві повстанці на чолі з доктором Тамба також нападають на фортецю, знищуючи поліцію, яка протистоїть. Малгрю і армія Максуда винищені, і ядерна бомба знешкоджена. Максуд намагається втекти на вертольоті Брекстона, але Карл стріляє в нього ракетницею, знищивши вертоліт і вбивши Максуда. Власника ніндзя вбито Джо, а Малгрю - Шоном. Джо потискає руку доктору Тамбі і просить побачення з Сарою і Шоном. Наприкінці фільму Джо йде через купи мертвих тіл ніндзя і руїни зруйнованої фортеці. ©Kino4ua Американський ніндзя 4: Повне знищення 1990 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb3.9
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?