Kino4ua.com
480p
G

Різдвяна пісня Маппетів

Рік:
Ор. назва:
The Muppet Christmas Carol
Країна:
США, Велика Британія
Режисер:
Браян Генсон
Тривалість:
01:25:53
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований | студія LeDoyen
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
В основу сюжету музичного фентезі фільму Різдвяна казка Маппетів покладено повість Чарльза Діккенса "Різдвяна пісня". Дії розгортаються напередодні Різдва. Знаменита театральна трупа меппетів, під керівництвом Жабеняти Керміта, готується до чудового свята, як і решта жителів міста. Вони прикрашають будинки, купують подарунки, прикрашають ялинки і з нетерпінням чекають на свято, щоб відзначити його в колі близьких. Лише тільки страшний скнара і скупердяй, черствий сухар і багатій Ебенезер Скрудж не радіє швидкому Різдву. Він не любить свята і ніколи їх не відзначає, щоб уникнути марної трати грошей. Але саме перед цим Різдвом йому з'являються примари минулого, сьогодення і майбутнього. Три примари показують Скруджу його минуле життя, його сьогодення і його майбутнє. Усе це спонукає скупого буркотуна переглянути своє життя. ©Kino4ua Різдвяна пісня Маппетів 1992 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
0+
IMDb7.7
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?