Kino4ua.com
PG-13

Некерований

Рік:
Ор. назва:
Unstoppable
Країна:
США
Режисер:
Тоні Скотт
Тривалість:
94
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Дублированный
Видовищний фільм-катастрофа, знятий американськими кінематографістами і заснований на реальних подіях - відмінний подарунок для любителів динамічного жанру екшн. У центрі дії - машиністи залізничного локомотива Вілл Колсон і Френк Барнс. Досвідчений Френк працює на залізниці далеко не перший рік, тоді як його молодий напарник зовсім недавно закінчив курс професійної підготовки. Сьогодні їм належить супроводити з Мілзбурга на північ вантажний потяг, і напарники починають роботу. В цей час назустріч їм повинен вийти состав, завантажений висотоксічнимі хімікатами, проте в поспіху доглядачі поїзда допускають фатальну помилку, яка в дорозі розростається до розмірів серйозної катастрофи. Крім того, в дорозі поїзд з отруйним вантажем волею випадку залишається без машиніста.

Ситуація виходить з-під контролю - швидкість поїзда зростає, і вантаж, який представляє собою серйозну небезпеку, змітає все на своєму шляху. Зустріч з ним ледь не коштувала життя Колсону і Барнсу, однак, розуміючи ступінь реальної небезпеки, вони вирішують відчепити локомотив від свого складу і будь-що-будь наздогнати потяг, який може стати причиною глобальної катастрофи ... ©Kino4ua Некерований 2010 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.8
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?