Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Розвідка (1 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Intelligence
Країна:
США
Режисер:
Тім Гантер, Олрік Райлі, Роб Бейлі
Тривалість:
00:42:01
Переклад:
Українська мова 1+1 | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - LostFilm
Гебріел - агент Кіберкома США найвищого рівня. І справа тут не тільки в його видатних здібностях. У мозок чоловіка імплантований мікрочіп. Він дає можливості користуватися Інтернетом, зчитувати інформацію з супутника, аналізувати події, повертатися до них для отримання нових деталей і так далі - і все це прямо у себе в голові. Наприклад, він може відтворити в пам'яті події з минулого і в подробицях розгледіти його учасників, зупинитися на якихось деталях, а також прорахувати причинно-наслідкові зв'язки. Все це робить героя не просто агентом, а справжньою надлюдиною, дуже цінним для поліції.

Але не тільки для неї, на жаль. За Гебріелом полюють іноземні шпигуни, важливі шишки і кримінальні елементи, для яких він представляє небезпеку. Тому керівництво наймає для свого цінного співробітника окремого охоронця - небезпечну, досвідчену і надзвичайно привабливу жінку на ім'я Райлі Ніл. Попереду на цих двох чекає чимало пригод, адже крім основних місій небезпека може чекати за будь-яким поворотом. І сильні світу цього, що полюють за головою агента, так просто від своїх цілей не відступляться. ©Kino4ua Розвідка (1 сезон) 2014 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.9
1 сезон
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Анатолій
    Анатолій
    5 квітня 2020 22:44
    + +1 -
    Дякую,добре знято хороший переклад і дубляж.Екшн ,загалом приємно провести час.