Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Американський пиріг 7: Книга кохання

Рік:
Ор. назва:
American Pie Presents: The Book of Love
Країна:
США
Режисер:
Джон Путч
Тривалість:
01:33:34
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Час йде, а життя в містечку Грейт-Фоллс не змінюється. З моменту, коли друзі шукали дівчат, щоб позбутися незайманості, пройшло десять років. Герої вже подорослішали, і тепер їм не до таких турбот. У хлопців з'явилися зовсім інші цінності. Але їм на зміну прийшло нове покоління, заклопотане такою ж проблемою. Троє друзів Лоб, Роб і Натан не можуть думати ні про що інше, крім дівчат. Вони засипають з думками про секс і прокидаються з ними ж. Однак хлопцям не щастить, які б кроки вони не робили, все закінчувалося невдачею. Товариші опустили руки, але одного разу дізналися, що в бібліотеці є книга, виконуючи вказівки якої, можна збільшити шанс переспати з дівчиною. Тепер головні герої фільму «Американський пиріг 7: Книга кохання» налаштовані знайти місцеву реліквію і за допомогою неї стати гуру любові. Кращі бабії і серцеїди записували в книзі свої поради по зваблюванню дівчат. Однак друзям і в цей раз не пощастило: Роб, перебуваючи в бібліотеці, влаштував пожежу, через яку сильно постраждала та сама «Книга кохання». Ось тут хлопці і зрозуміли, що «влипли», адже інструкція по відносинам створювалася протягом багатьох років, а вони в мить все знищили. Тепер герої повинні відновити кожну запис. Але як друзі зможуть зробити це, якщо вони самі так потребували книгу? ©Kino4ua Американський пиріг 7: Книга кохання 2009 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb4.8
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?