Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG

Чупа

Рік:
Ор. назва:
Chupa
Країна:
США
Режисер:
Йонас Куарон
Тривалість:
01:38:37
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований | студія Postmodern
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
У центрі сюжету фентезі-пригод фільму "Чупа" перебуває сором'язливий 13-річний хлопчик Алекс, який вирушає з Канзас-Сіті на канікули до Мексики, щоб уперше зустрітися зі своєю великою родиною. Там він знайомиться зі своїм дідом і колишнім чемпіоном з рестлінгу Чавою, енергійним двоюрідним братом Мемо і безстрашною модною кузиною Луною. Вони розповідають йому про місцеву культуру, а також згадують про міфічну істоту Чупакабру, яка мешкає в цих краях і харчується тваринами фермерів. Однак, усі вважають чупакабру давньою страшилкою - казкою, вигаданою для залякування дітей.

Варто Алексу лише трохи звикнути до обстановки, як він випадково зустрічає таємничу міфічну істоту, що живе під сараєм його дідуся. Загадкове звірятко виявляється дитинчам легендарного чупакабри, оспіваного місцевим фольклором як безжалісний хижак, що харчується худобою. Хлопчик показує малюка своїм новознайденим родичам, таким же підліткам, і ті вирішують залишити його появу в таємниці від дорослих. Алекс пропонує назвати дитинча Чупа, адже в перекладі з іспанської це означає - сосунок. Чупа виявився дружнім і зовсім не страшним, він не схожий на того хижака, яким усіх лякають.

Незабаром Алекс дізнається, що Чупа загубився, і десь неподалік у нього є сім'я. Головний герой вирішує допомогти новому другові та вирушає разом із ним у велику подорож на пошуки його родичів. Тим часом учений Річард Квінн відкриває полювання на чупакабру, щоб використати сили звірка для досліджень. Добре, що в Алекса є такі сміливі та веселі родичі, ось вони-то й допомагають міфічній істоті уникнути лап шкідливого вченого. ©Kino4ua Чупа 2023 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb5.5
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?