Kino4ua.com
FullHD 1080p
CCPG-13

Бора! Дебора (1 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
Bora! Deborah
Країна:
Південна Корея
Режисер:
Лі Тхе-гон
Тривалість:
01:10:00
Переклад:
Українська мова Субтитри | Чорний Верес / CC
Переклад:
Російською - Оригінал
Сюжет цієї мелодрами обертається навколо молодої дівчини на ім'я Йон Бора (Ю Ін На), яка є авторкою бестселерів про кохання, а також найкращою наставницею з успішних побачень у Кореї і талановитою оглядачкою теми кохання. Усі свої книжки вона видала під псевдонімом Дебора. Вона більш ніж упевнена в тому, що побачення, як і всі інші серйозні справи, потребують чіткої стратегії, тільки тоді їм гарантований успіх. Багато людей поважають Дебору за її тверду життєву позицію і свою думку у всіх ситуаціях.

У Дебори є найкраща подруга Лі Ю Чжон (Пак Со Джин), яка є редактором статей журналу "Lifestyle", і коханий хлопець Но Джу Ван (Хван Чхан Сон), який є власником компанії "Chicken". Но Джу Ван має сильне бажання домогтися успіху самостійно і бути визнаним художником. Ось уже три роки як вони перебувають у стосунках, але тільки номінально, тому що в особистому житті Дебора не така успішна, як у своїй кар'єрі. Усі її любовні романи стикаються з несподіваними труднощами і з тріском провалюються.

Одного разу головна героїня потрапляє до популярного книжкового видавництва "Jinri Book Publishing", де знайомиться з його працівниками - харизматичним заступником представника компанії та планувальником видавничої справи Лі Су Хьоком (Юн Хьон Мін). Він ідеаліст, який не вірить у кохання і вважає, що найголовніше в побаченнях - це щирість. Також Дебора знайомиться зі старшим братом і близьким другом Лі Су Хьока Хан Сан Джином (Чу Сан Ук) - життєрадісною і веселою молодою людиною, яка одразу ж опиняється душею компанії, хоч би куди вона потрапила. Усе найцікавіше починається, коли Дебора вступає в дискусію з Лі Су Гьоком про те, що побачення мають бути справжніми, і вони удвох пишуть історію кохання. ©Kino4ua Бора! Дебора (1 Сезон) 2023 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb8.6
1 сезон
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?