Kino4ua.com

Закон ночі

Рік:
Ор. назва:
Live by Night
Країна:
США
Режисер:
Бен Аффлек
Тривалість:
02:09:55
Переклад:
Українська мова Postmodern | Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Дублированный
Сюжет "Закон ночі", знятий самим Аффлеком, почне закручуватися за часів "сухого закону", що протікав в штатах в 20-х роках. Часи, коли з підпілля почали виповзати гангстери, натовпу бутлегерів і різних аферистів. Рішення кожного спору проходило в обіймах зі злочинністю, причому високоорганізованої - моторошні легенди про що відбулися вилазки складають і зараз. Поліція так само наполегливо працювала, адже кожен шукач міг представити свої можливості розшуку будь то докази або ж самого бандита. Всі гналися лише за привабливою наживою, яка надавала легкі шалені грошики.

Герой картини Джо Коглін син начальника бостонського відділу по боротьбі зі злочинністю. Його тато з особливою ретельністю охороняє порядок міста, часто ризикуючи здоров'ям. У планах Джо далеко не продовження такої діяльності. Поліцейська бідність так само не входить в його думки, але ось перспектива стати гангстером так само відпадає, оскільки ремесло злочинця не є його затія. Його яскравим талантом стає облік бухгалтерських паперів, цифри в яких давалися йому дуже швидко і чітко. Чи зможе амбітний Коглін Джо впоратися з труднощами, при цьому зробити плани реальними? ©Kino4ua Закон ночі 2016 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.4
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?