Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Дім великої матусі 3: Який батько, такий син

Рік:
Ор. назва:
Big Mommas: Like Father, Like Son
Країна:
США
Режисер:
Джон Вайтселл
Тривалість:
01:47:20
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | ТЕТ
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Це чудове продовження двох попередніх фільмів, де поліцейський вміло перевтілювався у великогабаритну жінку та ловив злочинців. У цьому фільмі ми побачимо нову справу головного героя, але тепер разом із батьком працюватиме його юний та дурний син. Світова прем'єра відбулася 16 лютого 2011 року. Режисером картини виступив Джон Уайтсел, який працював над попередніми частинами стрічки. Цей фільм порадує глядача тим самим Мартіном Лоуренсом, його щирим гумором і чудовим акторським талантом. Касові збори вдвічі окупили бюджет картини. Цю чудову комедію можна сміливо дивитися в сімейному та дружньому колі, та бути впевненим, що ви отримаєте масу приємних вражень від перегляду. Сюжет фільму "Великі матусі: Син як батько": велика матуся повертається, а тепер ще й з напарницею. Малкольн Тернет - агент ФБР, продовжує працювати на благо суспільства під прикриттям Великої Мамочки. Але Малколь відмовляється підписувати папери та вирушає на чергове завдання, там його зненацька застає син і просить стати розважливим та підписати контракт. ©Kino4ua Дім великої матусі 3: Який батько, такий син 2011 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb4.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?