Kino4ua.com
R

Втеча з Шоушенка

Рік:
Ор. назва:
The Shawshank Redemption
Країна:
США
Режисер:
Френк Дарабонт
Тривалість:
02:22:37
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Проф. Многоголосый
Втеча з Шоушенка став справжнім шедевром в кіноіндустрії. Через десятиліття цей фільм нітрохи не втратив своєї актуальності і як і раніше займає лідируючі позиції в світових рейтингах.

Сюжет кримінальної драми розгортається навколо успішного банкіра - Енді Дюфрейн, який потрапляє в легендарну в'язницю Шоушенк. Доля дуже несправедливо обійшлася з людиною, який в одну мить втратив все, заради чого варто жити. Енді звинувачують у вбивстві власної дружини, яку він любив понад усе на світі. У в'язниці йому доводиться зіткнутися зі справжніми злочинцями і жорстокими охоронцями, але навіть серед такого суспільства йому вдається знайти вірного друга. Протягом багатьох років його намагалися зламати, але весь цей час Енді готував Втечу з в'язниці. ©Kino4ua Втеча з Шоушенка 1994 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb9.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Валентин
    Валентин
    30 листопада 2021 16:35
    + +2 -
    Добавте торенти з українською озвучкою,але з малою кількістю гігабайт
  2. Андрій Шоушенко
    Андрій Шоушенко
    23 жовтня 2021 14:20
    + +3 -

    Супер! Режисура, акторська, операторська робота і музика на висоті! А головне, сильний сценарій і діалоги, те, чого найбільше бракує в сучасному кіно!