Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Метелик

Рік:
Ор. назва:
Papillon
Країна:
США, Франція
Режисер:
Франклін Джеймс Шеффнер
Тривалість:
02:30:47
Переклад:
Українська мова Пагатоголосий закадровий | AMC
Переклад:
Російською - Оригінал
Приголомшлива франко-американська драма за автобіографічним романом Анрі Шерьера «Метелик» - бестселеру західної «табірної» літератури. Звичайно, Анрі Шарьер (злочинець і письменник помер у рік виходу фільму) досить багато, за звичкою всіх друкарських «зеків», прибрехав, ще трохи додали сценаристи Трамбо і Лоренцо Семпл, але в унікальній кінематографічній роботі Франкліна Шаффнера залишилося головне - нелюдські умови утримання ув'язнених в колишньої Французькій Гвіані, в особливості на Острові Диявола, незламний людський дух, і екзотика джунглів, аж до кажанів-вампірів.

Дивіться «Метелик», - завдяки філігранної роботи на екрані таких грандів світового кінематографа, як Стів Маккуїн (сам «Метелик» Шарьер) і Дастін Хоффман, який зумів показати свого другорядного (за романом) героя Луїса Дега другою головною дійовою особою картини, - ви не тільки зможете співчувати шалену і не помічаючи перешкод волелюбності «Метелика», його боротьбі з несправедливістю, а й подумати: а чи не було б у персонажа Маккуїна більше шансів виправити несправедливість, якби він вибрав шлях Луїса Дега, а не продовжував би самогубні «ривки на втечу», які тільки дивом його не згубили?

«Метелик» - одна з найсильніших, нарівні з «Зеленої милею» і «Втечею з Шоушенка», творів західного кінематографа про долю несправедливо звинуваченого ув'язненого. Перегляд рекомендований всім без винятку, гарантією задоволення - не тільки оригінальна історія про спроби втечі з жахливою каторги, а й чудовий акторський дует Хоффман-Маккуїн. Дивіться «Метелик» і коментуйте! ©Kino4ua Метелик 1973 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb8.0
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?