Kino4ua.com

Метелик

Рік:
Ор. назва:
Papillon
Країна:
США, Іспанія, Чехія
Режисер:
Нікола Кент
Тривалість:
02:13
Переклад:
Очікується
Переклад:
Російською - Дублированный
В основу гостросюжетної кінострічки лягла історія реального французького в'язня, яка була опублікована в 1969 році у вигляді автобіографічного роману. У центрі оповідання виявляється Анрі Шарьер - віртуозний зломник сейфів, для якого не буває закритих дверей. Через татуювання на грудях і ставлення до життя друзі називають його Метелик. Одного разу герой вирішується на останнє пограбування, а потім збирається виїхати з коханою з Франції і почати спокійне життя там, де до нього не доберуться старі вороги або поліцейські що йдуть по сліду. Але пограбування йде не за наміченим планом, і один з подільників скоює вбивство. Герою вдається втекти з місця злочину, але на наступний день співробітники поліції обчислюють його і заарештовують в квартирі коханої дівчини. Зломника звинувачують у вбивстві і, не звертаючи уваги на його протести, відправляють на каторгу. Анрі скоює декілька невдалих втеч, після чого потрапляє в карцер. Ситуація ускладнюється, коли його висилають на острів Диявола, де героєві належить провести в якості в'язня залишок днів. Незважаючи на обставини, воля Шарьера як і раніше не зломлена, і він продовжує планувати чергову втечу. ©Kino4ua Метелик 2018 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.2
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. ИванДурак изМаасквы
    30 вересня 2022 11:58
    + 0 -
    Про що хфільм так і не дізнався...6 балів.
  2. Віталій
    Віталій
    23 липня 2020 23:05
    + 0 -
    Дякую. Фільм цікавий і однозначно вартий перегляду.