Kino4ua.com
HD 720p
R

Код невідомий

Рік:
Ор. назва:
Code inconnu: Récit incomplet de divers voyages
Країна:
Франція, Австрія, Румунія, Німеччина
Режисер:
Міхаель Ханеке
Тривалість:
01:56:59
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Культура
Сучасний Париж зі своїми загадками. Не всім вдається знайти розв'язання цих загадок. Молодий чоловік на ім'я Жан прибув до Парижа, щоб відвідати свого брата Жоржа. Жорж, будучи військовим кореспондентом, вирушає до місця військового конфлікту для виконання завдання. У Жоржа є дівчина – чудова актриса Анн. Їй не подобаються постійні від'їзди Жоржа, тому дізнавшись про те, що у них буде дитина, вона вирішується перервати вагітність. Жан і Анн знайомляться, проте Анн не дає Жану коду від дверей. Жан розлютивши почінає бійку прямо на дорозі з іммігранткою з Румунії Марією, яка знаходиться в Парижі нелегально, і африканцем Амаду. Поліцейські заарештовують румунку та африканця. Тим часом код від дверей змінює все довкола. Життя героїв змінюються відразу. Історія барвиста і багатолика, як місто романтики, яке вершить долі людей. ©Kino4ua Код невідомий 2000 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.2
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?