Kino4ua.com
R

Париж. Місто мертвих

Рік:
Ор. назва:
As Above, So Below
Країна:
США
Режисер:
Джон Ерік Даудл
Тривалість:
01:33:08
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
Скарлетт Марлоу - студентка з Америки. Дівчина їде в Париж разом з друзями. Але Скарлетт і її супутники планують зовсім не розважальну прогулянку з метою відвідати злачні місця однієї з найвідоміших столиць світу. Вони збираються досліджувати таємничі і знамениті паризькі катакомби, що згадуються в творах Віктором Гюго. Є відомості, що під Єлисейськими полями у вісімнадцятому столітті було побудовано близько трьохсот кілометрів підземних шляхів, в яких поховані останки близько шести мільйонів чоловік. Студентка впевнена, що завдяки цій експедиції вона і її товариші дізнаються багато таємниць історії Франції і самого Парижа. Скарлетт з друзями відправляються в експедицію. Їх зустрічають порожні курні коридори, безліч кісток і написані на стінах слова про дорогу, яка веде прямо в Пекло. З кожним кроком дослідникам все більше стає не по собі. Коли на їх дорозі починають виникати предмети з їхнього дитинства, хлопців охоплює страх. Коридори і переходи катакомб начебто починають змінюватися, перебудовуватися, наповнюватися неясними звуками і дивними тінями. Ні зупинитися, ні повернутися дослідники не можуть. Що далі чекає героїв в цьому кошмарному місці? ©Kino4ua Париж. Місто мертвих 2014 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.2
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?