Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Розумний сумнів

Рік:
Ор. назва:
Reasonable Doubt
Країна:
Канада, Німеччина
Режисер:
Пітер Говітт
Тривалість:
01:31:25
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий | АМС
Розумний сумнів – трилер, який розповідає про життя окружного прокурора, якого несправедливо звинувачують у злочині. Лише нещодавно головний герой спокійно жив, виконував свою роботу і навіть уявити не міг, що опиниться колись на місці тих, кого він щодня відправляє до тюрми. Його дні були передбачуваними і одноманітними, і це давало відчуття стабільності. А потім усе змінилось кардинально. Чоловік випадково став учасником перестрілки, після чого суд і почав висувати йому дуже серйозні звинувачення. Його підозрюють у вбивстві. Головний герой просто не може повірити, що усе це відбувається з ним насправді. Він же знає, що нікого не вбивав, та й взагалі не має жодного відношення до справи, у якій тепер замішаний. От тільки поліції потрібні більш вагомі докази його непричетності до убивства, а їх прокуророві знайти ніяк не вдається… ©Kino4ua Розумний сумнів 2013 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?