Kino4ua.com

Перший месник: Протистояння

Рік:
Ор. назва:
Captain America: Civil War
Країна:
США
Режисер:
Ентоні Руссо
Тривалість:
02:27:55
Переклад:
Очікується
Переклад:
Російською - Дублированный
Історія про першого месника приймає несподіваний поворот сюжету, в ній з'явилася Залізна людина. Капітану Америки належить зробити складний вибір і зрозуміти, на чиєму боці йому битися. Справа в тому що уряд, хоче взяти під контроль всіх супергероїв і першим на черзі стає національний герой - Капітан Америка. Ось тільки він не бажає підкорятися системі і це стає каменем спотикання зі Старком, у якого інша позиція. Нові закони допоможуть відокремити хороших від поганих хлопців. Однак протистояння між старими друзями в такому разі не уникнути. Тоні намагається схилити Капітана на свою сторону, але все безуспішно. Упертий Стів Роджерс заручається підтримкою свого старого ворога і відкрито оголошує свою незгоду з новими правилами. Між сильним союзом Месників відбувається неминучий розкол, наслідки якого неможливо передбачити. ©Kino4ua Перший месник: Протистояння 2016 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.8
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?