Kino4ua.com
FullHD 1080p

Залізна людина

Рік:
Ор. назва:
Iron Man
Країна:
США
Режисер:
Джон Фавро
Тривалість:
02:01
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Дублированный
Сюжет фантастичного бойовика «Залізна людина» розповідає історію успішного бізнесмена Тоні Старка, який успадкував величезні статки свого батька. Його корпорація займається розробкою сучасної зброї, для військових США. Завдяки винахідливості Старка, країна отримала величезну перевагу у військовій могутності серед інших держав. Звичайно ж, така діяльність небезпечна і одного разу Тоні Старк потрапляє в полон до афганських бойовиків.

Завдяки своїй удачі і винахідливості, Тоні вибирається з полону за допомогою залізного костюма, який він сам зібрав з металобрухту. У головного героя з'явилася революційна ідея, створити повноцінний костюм, який допоможе йому боротися зі злочинністю. Через деякий час у нього з'являється перший прототип, залізного монстра, з його допомогою можна літати і битися. Попереду у залізної людини безліч випробувань і сутичок з ворогами. ©Kino4ua Залізна людина 2008 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.9
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?