Kino4ua.com
R

Темна половина

Рік:
Ор. назва:
The Dark Half
Країна:
США
Режисер:
Джордж А. Ромеро
Тривалість:
01:56:20
Переклад:
Українська мова 1+1 | Двоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Cartoon Network
Темна половина є, мабуть, у кожної людини, але не завжди вона настільки реалістична і енергійна, як у головного героя. У центрі сюжету знаходиться чоловік з іменем Тед Бомонт. Він письменник, який досяг великого успіху у своїй професії. Але твори, які він випускає, підписані іншим іменем – Джордж Старк. Хтось подумає, що це просто красивий псевдонім, але ні. Насправді так звати іншу особистість, яка живе всередині Теда, у його підсвідомості. Існує цей таємничий двійник ще з дитинства, і твори головний герой пише також під його впливом. Можна сказати, що він просто записує те, що Старк диктує. І нічого вдіяти з цим чоловік не може. Він не в силах протистояти цій другій особистості, хоча те, що Джордж робить, йому не подобається. Тед би з радістю позбавився від Старка, але як це зробити? Та й хіба дозволить двійник себе знищити? ©Kino4ua Темна половина 1992 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.0
Основний торрент
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?