Kino4ua.com
R

Зола

Рік:
Ор. назва:
Zola
Країна:
США
Режисер:
Яніца Браво
Тривалість:
01:26:50
Переклад:
Українська мова В одне рило | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Професійний, багатоголосий
Зола – комедійно-драматична стрічка, заснована на реальних подіях. У центрі сюжету знаходиться молода, приваблива, цілеспрямована, енергійна дівчина з іменем Зола, яка, схоже, нічого у цьому житті не боїться. Вона готова ризикувати і робити щось геть нове, особливо, якщо це може принести корисні плоди. А на життя героїня заробляє еротичними танцями – вона стриптизерка. Одного разу Зола відправляється у подорож Флоридою, не розуміючи, що ця поїздка може стати найбожевільнішою у її житті. Оскільки вона людина сучасна, то і з соціальними мережами добре знайома. Про те, що з нею відбувається, дівчина пише на своїй сторінці у твіттері. Звісно, це не завжди щось приємне. Бувають ситуації складні, страшні, проблемні. Героїня сама не знає, що її чекає, які ще випробування підготувала доля, а там буде навіть спроба самогубства… ©Kino4ua Зола 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.5
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?