Kino4ua.com
HD 720p
R

Громобій

Рік:
Ор. назва:
Pik lik foh
Країна:
Гонконг
Режисер:
Гордон Чан
Тривалість:
01:45:51
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий | ТВ+
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Головний герой (Альфред Тан) — щира, добра, сильна і мужня людина, яка не боїться труднощів, готова на все заради рідних і близьких, захисник і приклад для наслідування. У фільмі Джекі Чан грає механіка і талановитого гонщика, який знає своє ремесло. Доля зв'язує його зі злочинцем на ім'я Кугар. Фільм насичений талановитими якісними автомобільними погонями, запаморочливими трюками, бойовими сценами та комедійними моментами. Також любовна лінія не залишить глядача байдужим. Протистояння головної героїні з лиходієм Кугуаром на змаганнях – один із найбільш хвилюючих і емоційних моментів фільму. Загалом фільм дуже динамічний, сповнений драматизму та емоційності. Хороший саундтрек покращує враження від перегляду фільму. ©Kino4ua Громобій 1995 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb🐼
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?