Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Загублена куля

Рік:
Ор. назва:
Balle perdue
Країна:
Франція
Режисер:
Гійом П'єрре
Тривалість:
01:33:06
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований, Субтитри
Переклад:
Original English Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Ліно – автомеханік, здатний модернізувати будь-який автомобіль. Він легко покращує технічні характеристики машин, роблячи їх потужнішими і швидше. Його послугами часто користуються поліцейські, пожежники та працівники медицини, адже в їхній професії важлива кожна хвилина. Якось у його гаражі відбувається вбивство. Невідомі забирають життя дуже важливої для Ліно людини, яка була його наставником. Але найгірше те, що саме механіка підозрюють у скоєнні злочину. Він знає, як довести свою невинність. Для цього потрібно просто знайти кулю, що застрягла у кузові автомобіля. Ось тільки проблема полягає в тому, що машина була викрадена, і ніхто не знає її розташування. ©Kino4ua Загублена куля 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?