Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Загублена куля 2

Рік:
Ор. назва:
Lost Bullet 2 / Balle perdue 2
Країна:
Франція
Режисер:
Гійом П'єрре
Тривалість:
01:39:52
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований | Netflix
Переклад:
Original English Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Головним героєм кримінального трилера стає професійний автомеханік на ім'я Ліно. У минулому чоловік разом зі своїм братом Квентін займалися пограбуваннями. До певного моменту часу персонажам щастило і їх ніяк не могла спіймати поліція, але одного разу Ліно довелося здатися оперативникам, а його брат зміг втекти.

Після кількох місяців ув'язнення до хлопця приходить комісар на ім'я Чарас, який пропонує дуже вигідну угоду. Герой має допомогти поліції у затриманні наркоторговців, які транспортують свій товар на гоночних автомобілях. Правоохоронні органи не можуть упіймати злочинців. Ліно не бажає проводити свої найкращі роки у в'язниці, тому погоджується на привабливу пропозицію. ©Kino4ua Загублена куля 2 2022 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.3
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?