Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Амнезія

Рік:
Ор. назва:
Awake
Країна:
США
Режисер:
О.Черняев, Ф. Лясс
Тривалість:
01:32:01
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий, Субтитри
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
На дорозі зустрічаються два автомобілі. Водій однієї з машин, намагаючись уникнути зіткнення, різко з'їжджає з дороги, втрачаючи керування. Його автомобіль виходить із-під контролю, що призводить до аварії. Водій з фільму «Амнезія» знепритомнів, а в цей час випадкові свідки інциденту викликають службу порятунку.
Медики, що приїхали, забирають чоловіка, який перебуває непритомний. Незабаром на місці опиняються поліцейські. Вони вивчають деталі і вирішують обшукати машину потерпілого. У ній поліцейські виявляють труп. Мертве тіло, ймовірно, належить людині, яка стала жертвою сумнозвісного в окрузі маніяка, який перебуває в розшуку. ©Kino4ua Амнезія 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.0
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?