Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Великий білий тягар

Рік:
Ор. назва:
The Big White
Країна:
Німеччина, США
Режисер:
Марк Майлод
Тривалість:
01:40:53
Переклад:
Українська мова К1 | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Cartoon Network
Великий білий тягар – кримінальна комедія, яка починається з того, що у сміттєвому ящику знаходять труп. Відбувається це в одному з невеликих міст на Алясці. Саме там мешкає Пол Барнс, центральний персонаж стрічки, який працює у бюро подорожей. Справи йдуть не дуже добре, оскільки туристів не надто приваблюють засніжені простори Аляски. Але той факт, що саме Пол знайшов мертве тіло, може допомогти йому налагодити своє життя. У нього виникли деякі фінансові труднощі, але виплата страховки за брата, який вважається зниклим безвісти, дуже б допомогла. Тільки є проблема – гроші не виплачують, якщо немає доказів, що застрахована людина померла. Але тепер у Барнса на руках є труп, який він може видати за тіло брата. Правда, зробити це важче, аніж здається, особливо, якщо за цим тілом ще й гангстери полюють. А коли справжній родич несподівано повертається живим, ситуація стає ще складнішою… ©Kino4ua Великий білий тягар 2005 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?