Kino4ua.com
480p
R

Штучний рай

Рік:
Ор. назва:
Paraísos Artificiais
Країна:
Бразилія
Режисер:
Маркус Прадо
Тривалість:
01:38:19
Переклад:
Очікується
Переклад:
Російською - Оригінал
Фільм, в якому емоції ллються через край, перед очима сірі Нідерланди з променистими пляжами Бразилії, незрівнянно підібраний саундтрек, відверті сцени і, звичайно, головна героїня. Герої переживають незабутні та красиві моменти однієї ночі. Через кілька років вони знову зустрічаються в Амстердамі і закохуються один в одного. Незрівнянна гра акторів просто зачаровує і вражає глядача. Музика до фільму просто дивує уяву. Так влучно потрапити до настрою фільму і так чітко передати характер героїв картини за допомогою музики не кожному. Бразильцям це дано, приголомшлива музика, ці треки хочеться слухати ще й ще! Фільм пронизаний сценами сексу, наркотиками та екстазом. Глядач стає єдиним цілим з тим, що відбувається на екрані. Атмосферне кіно, яке не залишить байдужим нікого. ©Kino4ua Штучний рай 2012 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.3
Основний торрент
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?