Kino4ua.com
FullHD 1080p
G

Мій сусід Тоторо

Рік:
Ор. назва:
Tonari no Totoro / My Neighbor Totoro
Країна:
Японія
Категорія:
Режисер:
Хаяо Міядзакі
Тривалість:
01:27:21
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Омікрон
Переклад:
Original English Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Цей фантастичний аніме фільм, який був створений в 1988 році і вийшов на екрани російського телебачення в 1993 році. Дія мультфільму розвивається в п'ятдесяті роки в Японії. Головними героями є дві сестри: старша дев'ятирічна Соцукі і молодша п'ятирічна Мей.

У зв'язку з хворобою матері сім'ї доводиться переїхати в село. Там дівчинки відкривають для себе абсолютно інший світ: сад, сільський будинок, околиці. Їхній будинок в селі настільки старий, що здається, ось-ось зруйнується. В цьому будинку навіть живуть різні духи: сусуватарі, чорні чорнушки. Поки мама хворіє, всієї домашньої роботою займається старша дочка Сацуки. А в цей час непосидюча молодша сестричка знайомиться в лісі з лісовим духом Тоторо. Спочатку Сацуки думає, що сестричці це все наснилося, але пізніше вона сама знайомиться з Тоторо. Так дівчинки дізнаються про дивний і незвичайний світ, населений чарівними пухнастими створіннями Тоторо. Деякі з них зовсім крихітні, деякі великі, але у всіх у них однаково величезне, добре серце і незвичайні здібності здійснювати магічні речі. Завдяки Тоторо дівчинки не тільки подивилися повітряну екскурсію, а й змогли побачитися з мамою, яка лежить в лікарні і переконатися, що вона добре себе почуває. ©Kino4ua Мій сусід Тоторо 1988 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
0+
IMDb8.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?