Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Невинищений Шпигун

Рік:
Ор. назва:
Spy Hard
Країна:
США
Режисер:
Рік Фрідберг
Тривалість:
01:17:37
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | ICTV
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Незрівнянна Леслі Нільсен зіграла головну роль у цьому американському комедійному бойовику про непросте життя агента розвідки, який зіткнувся з небезпечною місією. Режисером фільму став Рік Фідберг. Дік Стіл, відчайдушний секретний агент у відставці, перебуває на заслуженому відпочинку в оточенні красивих жінок і легкого алкоголю. Але зустріч з колишнім напарником повертає йому бойовий дух і бажання повернутися до роботи. Як відомо, колишніх шпигунів не буває, і він знаходить перемінний успіх. Старий ворог Діка, божевільний генерал Ренкор, повертається з планами захопити світ. Звісно, тільки герой може його зупинити. Колись у минулому Дік уже тримав свого супротивника за руку посеред бою. Але сучасні технології та механіка дали йому дві нові чудові кінцівки, а його лють і жага до влади не змінилися з далекого минулого, і його вороги у всеозброєнні. За деяким протиріччям, він також захоплює доньку колишньої коханки Стіла як друга, мабуть, щоб зробити боротьбу Стіла за справедливість більш цікавою. У цей момент Дік вирушає до будинку капітана, професора, великого інтелектуала і, перш за все, батька викраденої дівчини. Щоб не дати ворогові заволодіти чимось цінним, герой наймає суперагента-охоронця, над яким знущається злий геній. Разом зі своєю сексуальною напарницею агент Стіл вирушає рятувати їх усіх і знову стати героєм у власних очах. ©Kino4ua Невинищений Шпигун 1996 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb🐼
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?