Kino4ua.com
480p
PG

Мандри Ґулівера / Мандри Гулівера (1 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
Gulliver's Travels
Країна:
США
Режисер:
Чарльз Старрідж
Тривалість:
01:29:22 (перша серія), 01:29:58 (друга серія)
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий | 1+1
Переклад:
Російською - Оригінал
Сильний шторм обрушується на корабель, на борту якого як лікар перебував Лемюель Гуллівер. Потім сталася аварія. Моряка втратили свідомість і хвилі віднесли до невідомого берега. Коли Лемюель прийшов до тями, він був обплутаний тисячею тонких мотузок. Незабаром з'ясувалося, куди потрапив Гуллівер. Це карликова країна, і люди тут приблизно на 1/12 нормальних. Його виявили місцеві жителі Красліл і Друйло. Потім Лемуїла відвезли до столиці провінції, щоб зустріти імператора, за допомогою кількох сотень коней. Гуллівер деякий час жив тут і брав участь у політичній діяльності цієї маленької країни.
Потім було ще одне плавання відважних мореплавців. Сім'ї моряка дуже потрібні гроші. Доктор Бейтс живе в колишньому будинку Гуллівера. Мері працює його економкою. Коли Лемуель почав розповідати про свої дивовижні пригоди, мало хто йому повірив. Бейтс хоче одружитися з Мері, тому поширює чутки, що цей відважний моряк психічно хворий. Потім Гуллівера потрапляє до психлікарні. Про всі ці реальні та вигадані події розповідає фільм «Мандри Гуллівера».  ©Kino4ua Мандри Ґулівера / Мандри Гулівера (1 Сезон) 1996 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
0+
IMDb🐼
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?