Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Прихисток / Святилище (1 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
Sanctuary
Країна:
Японія
Категорія:
Режисер:
Кан Егучі
Тривалість:
01:00:00
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Dniprofilm
Переклад:
Російською - Оригінал
Коли Кіезі Оззе вирішив продовжити спортивну кар’єру, він навіть не міг уявити, що одного разу йому доведеться жорстоко поводитися з іншими. Але на рингу немає місця емоціям. Найголовніше - перемогти суперника будь-якою ціною. Герой був досвідченим бійцем, який знав, які рішення приймати і коли дати відсіч. Його найцінніші якості - наполегливість, дисциплінованість і завзятість - привернули багатьох шанувальників, які захоплювалися його вчинками і перемогами. Але зі славою прийшла ще одна спокуса, і йому часто було важко контролювати свої бажання. Його мета завжди була одна: залишатися вірним спорту і не бути людиною, яка втрачає розум, коли приходить слава. Це було важке рішення, яке орієнтувало його на все життя. Героям цього фільму було зрозуміло, що його спортивний успіх — це не лише особисте досягнення, але й відповідальність перед уболівальниками, командою та тренерами. Він знав, що кожна його дія може вплинути на те, як люди дивляться на нього та його спортивну кар’єру. Тому він намагався не тільки вигравати бої, але й гідно поводитися поза рингом. Kiesi Osze проводив багато часу в тренувальній кімнаті, приділяючи увагу кожній деталі свого навчання та постійно вдосконалюючи свої навички. Він знав, що це єдиний спосіб досягти високих результатів і стати справжнім чемпіоном.  ©Kino4ua Прихисток / Святилище (1 Сезон) 2023 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb8.3
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?