Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Перекладач Ґая Річі

Рік:
Ор. назва:
Guy Ritchie's The Covenant
Країна:
США
Режисер:
Ґай Річі
Тривалість:
02:02:58
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Dniprofilm
Переклад:
Російською - Оригінал
Перед закінченням військової служби США в Афганістані сержант Джон Кінлі вирушає на місію з невеликою командою бойових товаришів і Ахмедом, місцевим гідом і перекладачем. Однак група потрапляє в пастку. Ахмеду вдається вижити, але Джон нічого не пам’ятає ні про той день, ні про те, як він вижив. Він знає, що перекладач врятував йому життя і допоміг подолати небезпечні гори, заповнені талібами. Три тижні родичі вважали Джона мертвим, а Ахмед намагався доставити його в безпечне місце. А вдома Джон виявляє, що родина Ахмеда не отримала права на притулок і залишається в Афганістані. Охоплений почуттям провини Кінлі вирішує поїхати до Афганістану сам, щоб врятувати Ахмеда та його родину. ©Kino4ua Перекладач Ґая Річі 2023 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
18+
IMDb7.6
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?